Ladataan Tapahtumat

Siikakosken kalastusalue sijaitsee jokisuulta 3 kilometriä ylävirtaan. Alue käsittää yhdessä Siika-, Kokon- ja Hinttulankosken kanssa reilun kilometrin mittaisen yhtenäisen koskijakson, joka sisältää lukemattomia, toinen toistaan parempia ottipaikkoja niin lohta, kirjolohta kuin meritaimentakin hakevalle kalastajalle. Siikakoski on alueen suosituin kalapaikka helpon saavutettavuutensa ja helpohkon kalastettavuutensa vuoksi, ja rauhallisempaa kalapaikkaa hakevalle Kokon- ja Hinttulankoski tarjoavat väljempiä vesiä.

Siikakosken lupa-alueeseen kuuluu: Ruhavuolle, Siikakoski, Kokonkoski, Hinttulankoski, Tattarinkoski , Tattarinkosken soutualue ja Korkeakosken soutualue.

HUOM!

  • Siikakoskella kalastus on kiellettyä 1.10. – 28.2. välisenä aikana. 1.10. alkaen lupa voimassa vain Korkeakosken soutualueella.
  • SM Lohen Perhokalastuskilpailu 23.-24.9.2023 Kymijoella

    Siikakosken kalastusalue (pois lukien Hinttulankoski) on rauhoitettu muulta kalastuksesta. Myös soutualueella sijaitseva Tattarinkoski on rauhoitettu myös muulta kalastukselta.

Luvat

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Luvat are no longer available


Otsikko

Go to Top